M-am inspirat de aici: http://ricette.donnamoderna.com/focaccine-ai-fichi-pancetta-e-rosmarino
Am facut aluatul din faina integrala din Romania, de la unchiul meu, l-am acoperit cu sunca, smochine, rozmarin si-un fir de ulei de masline facut in casa din Croatia.
Aluatul l-am facut la masina de paine. Am scos din el pentru focace si am lasat si-o paine la copt.
Uite ceva cu smochine la Margot http://www.bistromargot.ro/arta-culinara/meniu/bruschette-cu-smochine-branza-albastra-si-rozmarin/
ApreciazăApreciază
Multumesc 🙂 am intoleranta la lactate si de cateva luni le evit. Azi mi-o prescris doctorita niste enzime de luat inainte de masa daca mananc lapte sau derivate din lapte asa c-o sa incep sa ma bucur iara de cate-un pic de branzica 🙂
ApreciazăApreciază
Ce bine arată! Îmi plac tare mult smochinele. Pe-aici apar doar în septembrie.
ApreciazăApreciază