Focaccia (langos) cu smochine, rozmarin si sunca afumata

M-am inspirat de aici: http://ricette.donnamoderna.com/focaccine-ai-fichi-pancetta-e-rosmarino
Am facut aluatul din faina integrala din Romania, de la unchiul meu, l-am acoperit cu sunca, smochine, rozmarin si-un fir de ulei de masline facut in casa din Croatia.

20130830_200626

Aluatul l-am facut la masina de paine. Am scos din el pentru focace si am lasat si-o paine la copt.

3 thoughts on “Focaccia (langos) cu smochine, rozmarin si sunca afumata

  1. Multumesc🙂 am intoleranta la lactate si de cateva luni le evit. Azi mi-o prescris doctorita niste enzime de luat inainte de masa daca mananc lapte sau derivate din lapte asa c-o sa incep sa ma bucur iara de cate-un pic de branzica🙂

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s