Paste fainoase cu loboda

34106553_10211854076211363_7105676714356768768_nIngrediente:

70 g de paste fainoase /persoana

1 legatura de loboda de persoana

1 lingura de ulei de masline /persoana

(optional un pic de peste, o conserva mica la 3-4 persoane, cat sa fie proteina pe farfurie)

1 catel de usturoi

ardei iute daca nu avem si copii la masa.

Punem la fiert pastele fainoase, in ultimele 3 minute adaugam in aceeasi oala loboda tocata mare. Finalizam fierberea si turnam continutul oalei intr-o strecuratoare.

Separat, pana fierbe oala, punem la incalzit uleiul intr-o tigaie mare, adaugam usturoiul tocat marunt, apoi ardeiul iute tocat, dupa care punem in tigaie pastele cu lododa, amestecam bine si servim.

In varianta cu proteina adaugam pestele impreuna cu ardeiul iute.

Pofta buna! ❤

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s