Motivele zilei

Draga Dumnezeule,

azi iti multumesc pentru toti colaboratorii mei din 2017, pe care ii insir in ordinea in care imi vin in minte: doctorii umani si doctorul veterinar care ne-au ajutat sa ne pastram si sa ne imbunatatim starea de sanatate; tutorii care mi-au facut oferte de lucru foarte frumoase si m-au sustinut pe toata durata cursurilor; participantii la cursurile de formare ce le-am condus care, prin interesul si cooperarea lor, mi-au facut munca foarte placuta si interesanta; conducerea si personalul firmei la care am lucrat pe durata verii; firmele de constructii si proiectantii cu care am reusit sa ducem la bun sfarsit demolarea grajdului si vecinii care au fost rabdatori si intelegatori cu noi pe durata lucrarilor si nu numai. Iti multumesc in mod special pentru ajutorul extraordinar pe care mi l-au oferit familia extinsa si prietenii in incercarea foarte grea prin care am trecut la inceputul anului. Voi profita de sarbatorile ce se apropie pentru a trimite emailuri de multumire si urari de Sarbatori Fericite colaboratorilor apropiati.

agreement-2679506_1280

Daca doriti sa va jucati cu mine, cateva indicatii:
– motivul nu poate avea conotatii negative. Adica daca spun “Azi sunt recunoscatoare ca nu sunt moarta/bolnava etc” nu se accepta. Musai musai imbracat totul in cuvinte pozitive, pline de iubire: “Azi sunt recunoscatoare pentru faptul ca sunt in viata si sunt sanatoasa”.
– motivul musai sa fie in absolut. Adica: “Sunt recunoscatoare ca sunt cat de cat sanatoasa” nu se accepta! Fii explicita: “Sunt recunoscatoare pentru plamanii mei sanatosi”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s