Dialoguri

~ dulapul cu ustensile ~

Ea, pe un ton cald ce nu deranjeaza cu nimic linistea si semiintunericul din incapere: – „Stiti, Carmen, in viata vor fi mereu incercari de tot felul si dureri de tot felul. Durerea si doliul isi au rolul lor bine definit.”

Eu, sorbind cu grija fiecare vorba ce pluteste dinspre ea spre mine: – „Da, stiu…”

Ea: – „Fiecare experienta prin care trecem ne invata ceva. Si ceva-ul ala il punem bine, intr-un dulap. Avantajul este ca, la maturitate avem un dulap plin cu ustensile. Cand se intampla ceva in viata noastra mergem la dulap si luam ustensila de care avem nevoie. De aceea in copilarie si tinerete suntem mai plini de frici: pentru ca inca nu avem un dulap bine dotat…”

minimal-923194_1920

3 gânduri despre ”Dialoguri

 1. Mari zice:

  In copilarie nu sunt plini de frici, fricile vin cu educatia, tineretea e mult mai plina de frici, si apoi vine maturitatea unde ne batem sa indepartam fricile, ca la batranete daca am aranjat bine dulapul ( am invatat din lectii) si- l avem bine organizat, sa avem sufletul in pace.
  si pt cursul tau de Franceza 😉 :
  T’aimer = être capable de t’aimer quand tu n’es pas ce que tu voudrais être, c’est accepter d’être humain, te donner le droit d’avoir des faiblesses, des croyances, des peurs.
  sursa: http://happylogie.com

  pupici Carmen

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s