10 gânduri despre ”Eu sunt…

  • simplitaly zice:

   Exista mereu doua variante: prima este sa ne concentram atentia pe defectele proprii, pe greselile ce le facem si sa ne muncim cu ele, a doua este sa nu dam importanta celor mentionate la punctul unu ci sa ne concentram atentia pe calitatile si talentele personale, construind apoi pe ceea ce stim, pe ceea ce putem, amplificandu-le pe acestea din urma astfel incat defectele si greselile se „corecteaza” de la sine, pe parcurs sau devin atat de mici in comparatie cu calitatile si talentele noastre incat aproape nu se mai vad sau chiar dispar.
   In acelasi fel exista doua moduri de a „face bine” in lume. Unul este sa iti canalizezi toata energia spre combaterea raului, al doilea sa iti concentrezi fortele pe propagarea, accentuarea si multiplicarea binelui in lume.
   Eu aleg constient, atat la nivel personal cat si la nivel profesional, ca formator, sa caut si sa multiplic ceea ce este bun si creativ, aleg sa construiesc avand ca baza calitatile, talentele si aptitudinile celor cu care traiesc si lucrez. Defectele, greselile, le vad, le corectam scurt si mergem mai departe, Explic la inceputul fiecarui curs ca greselile sunt aurul nostru, ca fara ele nu putem progresa in ceea ce facem si ca nu vor fi pedepsite in nici un fel ci vor fi corectate, explicate si folosite ca mici trambuline.

   Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s