Plan alimentar pentru a douazecisicincea saptamana a anului 2017

hamburger-494706_1920

Model de alimentatie:

Post intermitent 20:4 (20 ore fereastra fara mancare): 1 masa pe zi compusa din supa, o salata mare si o portie consistenta de „felul doi“

Consum redus de lactate

Consum redus de carne (carnea ca si condiment)

Supele saptamanii: ciorba de legume din gradina (fasole, loboda, pastarnac, morcov, patrunjel etc)

Salatele saptamanii: de salata verde, de castraveti, mixta

Painile saptamanii: paine integrala si de secara

Bauturile saptamanii: kefir de apa cu diverse ierburi aromatice, sirop din flori de soc

Gustarile saptamanii: caise si pepene verde

Feluri principale:

Luni: Chiftele marinate cu cartofi

Marti: Paste cu somon afumat

Miercuri: Gratar cu prietenii

Joi: Couscous cu legume si sardine din conserva

Vineri: Fasole verde cu sunca, la tigaie

Sambata & duminica: dupa inspiratie

 

Anunțuri

2 gânduri despre &8222;Plan alimentar pentru a douazecisicincea saptamana a anului 2017&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s