Model de alimentatie:
Post intermitent 20:4 (20 ore fereastra fara mancare): 1 masa pe zi compusa din supa, o salata mare si o portie consistenta de „felul doi“
Consum redus de lactate
Consum redus de carne (carnea ca si condiment)
Supele saptamanii: ciorba de legume din gradina (fasole, loboda, pastarnac, morcov, patrunjel etc)
Salatele saptamanii: de salata verde, de castraveti, mixta
Painile saptamanii: paine integrala si de secara
Bauturile saptamanii: kefir de apa cu diverse ierburi aromatice
Gustarile saptamanii: caise si agrise
Feluri principale:
Luni: Pelmeni
Marti: Paste à la amatriciana
Miercuri: Orez cu creveti
Joi: Couscous cu legume si somon afumat
Vineri: Salata calda de naut
Sambata & duminica: dupa inspiratie
Pe lista de cumparaturi am ceapa
Gradina incepe sa produca, am cules deja al doilea dovlecel! De acum incolo meniul il voi construi preponderent pe ceea ce imi ofera gradina, apoi pe ceea ce am in frigider/congelator/camara pastrandu-mi cheltuielile alimentare la minimum necesar, fara a face rabat de la sanatate.
Continui sa maresc cantitatea de legume din mancarurile gatite, sa evit pe cat posibil faina alba si zaharul rafinat.