Model de alimentatie:
Post intermitent 20:4 (20 ore fereastra fara mancare): 1 masa pe zi compusa din supa, o salata mare si o portie consistenta de „felul doi“
Consum redus de lactate
Consum redus de carne (carnea ca si condiment)
Supele saptamanii: ciorba de legume cu loboda de cultura (am pregatit o oala mare)
Salatele saptamanii: de salata verde
Painile saptamanii: paine integrala si de secara
Bauturile saptamanii: kefir de apa cu diverse ierburi aromatice
Gustarile saptamanii: capsuni, cirese, mosmoane japoneze
Desertul saptamanii: Crema de branza cu capsuni
Feluri principale:
Luni: Paste fainoase cu sos de carne tocata si broccoli
Marti: Legume la tigaie, cu couscous
Miercuri: Ciuperci cu orez
Joi: Lodoba salbatica la tigaie cu ochiuri romanesti
Vineri: Salata de caracatita
Sambata & duminica: dupa inspiratie
Pe lista de cumparaturi nu am nimic
Vreau sa va propun ceva. Nu va provoc pentru ca provocarile au mereu o tenta de agresivitate, de fortare… Prefer sa va fac o propunere. Si anume: avand in vedere ca tocmai am intrat in era iubirii absolute si ingrijirii radicale a propriei persoane (detalii in curand, pe blog!) ce ziceti dacaaaaa
DUBLAM CANTITATEA DE LEGUME GATITE SI CONSUMATE?!
Adica daca pana acum am folosit 1 ceapa, doi morcovi si 1 tulpina de telina la 400 g carne macinata pentru a face sosul de carne, sa punem 2 cepe si 4 morcovi si 2 tulpini groase si sanatoase de telina?
Haideti sa vedem ce se intampla daca schimbam proportia dintre proteine animale, hidrati de carbon si legume… Sunt curioasa foc!
frumoasa ideea si propunerea!
Ia sa o aplic si eu! (desi consumam putina carne, 500gr pe saptamana, uneori 1 kg dar rar, si asta toti 3 , toate mesele acasa)
ApreciazăApreciază
Ești bine?
ApreciazăApreciat de 1 persoană
Da, multumesc, sunt bine. Mi s-a zapacit putin computerul si nu am reusit sa il pornesc cateva zile. 🙂 Iti multumesc ca iti pasa ❤
ApreciazăApreciat de 1 persoană