Plan alimentar pentru a douazecisidoua saptamana a anului 2017

Planifica-ti meniul!

 

Model de alimentatie:

Post intermitent 20:4 (20 ore fereastra fara mancare): 1 masa pe zi compusa din supa, o salata mare si o portie consistenta de „felul doi“

Consum redus de lactate

Consum redus de carne (carnea ca si condiment)

Supele saptamanii: ciorba de legume cu loboda de cultura (am pregatit o oala mare)

Salatele saptamanii: de salata verde

Painile saptamanii: paine integrala si de secara

Bauturile saptamanii: kefir de apa cu diverse ierburi aromatice

Gustarile saptamanii: capsuni, cirese, mosmoane japoneze

Desertul saptamanii: Crema de branza cu capsuni

Feluri principale:

Luni: Paste fainoase cu sos de carne tocata si broccoli

Marti: Legume la tigaie, cu couscous

Miercuri: Ciuperci cu orez

Joi: Lodoba salbatica la tigaie cu ochiuri romanesti

Vineri: Salata de caracatita

Sambata & duminica: dupa inspiratie

Pe lista de cumparaturi nu am nimic

Vreau sa va propun ceva. Nu va provoc pentru ca provocarile au mereu o tenta de agresivitate, de fortare… Prefer sa va fac o propunere. Si anume: avand in vedere ca tocmai am intrat in era iubirii absolute si ingrijirii radicale a propriei persoane (detalii in curand, pe blog!) ce ziceti dacaaaaa

DUBLAM CANTITATEA DE LEGUME GATITE SI CONSUMATE?!

Adica daca pana acum am folosit 1 ceapa, doi morcovi si 1 tulpina de telina la 400 g carne macinata pentru a face sosul de carne, sa punem 2 cepe si 4 morcovi si 2 tulpini groase si sanatoase de telina?

Haideti sa vedem ce se intampla daca schimbam proportia dintre proteine animale, hidrati de carbon si legume… Sunt curioasa foc!

 

3 gânduri despre ”Plan alimentar pentru a douazecisidoua saptamana a anului 2017

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s