Plan alimentar pentru a douazecisiuna saptamana a anului 2017

Planifica-ti maniul pentru a evita risipa de alimente si - implicit - de bani!

Model de alimentatie:

Post intermitent 20:4 (20 ore fereastra fara mancare): 1 masa pe zi compusa supa, o salata mare si o portie consistenta de „felul doi“

Consum redus de lactate

Consum redus de carne (carnea ca si condiment)

Supele saptamanii: supa crema de legume cu crutoane de paine de secara, ciorba de loboda

Salatele saptamanii: de rucola, de ridichi, de varza murata, de salata verde

Painile saptamanii: paine integrala si de secara

Bauturile saptamanii: kefir de apa cu diverse ierburi aromatice

Gustarile saptamanii: capsuni, cirese

Feluri principale:

Luni: Carne cu legume la tigaie

Marti: Pizza

Miercuri: Mamaliga cu branza si oua ochiuri

Joi: Paste fainoase cu broccoli

Vineri: Bulgur cu legume la abur si peste (congelat)

Sambata & duminica: dupa inspiratie

Pe lista de cumparaturi nu am nimic

Cam tot ce ofera gradina la ora asta bag in oala: flori de dovleac si dovlecel, loboda de cultura si loboda salbatica, ierburi aromatice din plin…

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s