Obiceiuri frugale – Consuma intreg continutul unui produs, pana la ultima picatura

Consuma intreg continutul unui produs, pana la ultima picatura

Indemnul asta suna mai pretentios decat este. Pentru ca, in practica se refera la nimic altceva decat la a strange, a presa, a impinge, a taia, a scormoni cu degetele sau cu betisoare flacoanele de produse cosmetice sau alimentare ce PAR a se fi terminat.

Daca nu ati mai aplicat niciunul din tratamentele de mai sus flacoanelor din dotare, pregatiti-va sa aveti o mare surpriza: pe fundul lor se afla comori neexplorate pe care noi le aruncam la gunoi. Adica ne aruncam banisorii la gunoi.

Ca nu-s multi aud?

Ha?

De ce, vi da cumva cineva degeaba?

Eu stiu ca in fiecare banut investim timpul propriei noastre vieti. Si va spun eu ca din tuburile de pasta de dinti, creme, mustaruri etc obtinem un plus de 20% de produs!

Candva ma multumeam sa tai fundul tubului de pasta de dinti cand ajungeam catre finele prestatiei sale si sa scormonesc cu periuta de dinti prin el. Sau il gatuiam c-o clema si, cand nu mai iesea nimic il aruncam. Intre timp mi-am perfectionat metoda hehehe (ras malefic de vrajitoare). Azi sugrum tuburile cu cleme si, la final le mai si tai fundul! Hahaha (iar ras malefic de vrajitoare).

Ultimele ramasite din borcanele de sos de rosii se dilueaza cu un gat de apa si se folosesc. Ramasitele din borcanul de mustar le diluam cu cateva linguri de apa si le folosim la sosuri de exemplu.

Este unul din cele mai creative obiceiuri frugale posibile. Cum sa scot cat mai mult produs din cel mai strant gat de flacon? Hihihi (ras simpatic de vrajitorica)

Distractie placuta!

Anunțuri

2 gânduri despre ”Obiceiuri frugale – Consuma intreg continutul unui produs, pana la ultima picatura

  1. o femeie zice:

    Din motive evidente, vreau sa incerc sa imi fac eu pasta de dinti (argila, ulei de cocos, etc). Ai incercat?

    Pe langa trucurile tale (pe care le folosesc si eu, evident), la alte tuburi eu le spal pe dinauntru 😀 , mai tin tuburile cu gura in jos, sau iau tuburile cu cantitatea cea mai mare. Nu e mare afacere financiara aparent, dar per total elimin fix pierderile astea (plus gunoaiele).

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s