Foto by Y.
Model de alimentatie:
Post intermitent 16:8 (16 ore ferestra fara mancare): 1 masa principala pe zi + una compusa din salata si 1 sandvish
Consum redus de lactate
Consum redus de carne (carnea ca si condiment)
Supele saptamanii: supa de cartofi cu afumatura si tarhon, supa cu taitei
Salatele saptamanii: de salata verde (cumparata), rucola (din gradina) si ridichi (din gradina
Painile saptamanii: paine integrala facuta la masina de paine
Bauturile saptamanii: ceaiuri in urmatoarele zile pentru ca prognoza meteo arata ploaie si limonade facute cu kefir de apa si diverse ierburi aromatice din gradina, ultima facuta a fost cu petale de trandafiri si lamaie, a avut un miros si un gust extraordinar
Gustarile saptamanii: portocale, nuci, stafide
Feluri principale:
Va fi saptamana sparanghelului. Am primit cateva kg de sparanghel si niste dovlecei. Mai am la dispozitie: cubulete de sunca, oua biologice, creveti din congelator, usturoi biologic si o multime de ierburi aromatice. Le voi combina in toate modurile cu putinta si le voi gati foarte simplu, la aburi sau „calite” in tigaie.
Pentru weekend am un pui pe care o sa-l prepar in oala sub presiune dupa o reteta vazuta recent.
Pe lista de cumparaturi nu am absolut nimic.
Minunat meniul tau fara cumparaturi saptamana asta. Castigi timpul cu dus/cumparat/intors, castigi energie, castigi timpul cu sortat/pus in dulap/ aruncat ambalaje/dus gunoi, castigi relaxarea ca stii ca ai di tati acasa.
ApreciazăApreciază