Cu o intarziere datorata unei usoare raceli, am scris meniul pentru saptamana in curs
Model de alimentatie:
Post intermitent 16:8 (16 ore ferestra fara mancare): 1 masa principala pe zi + una compusa din salata si, eventual, 1 sandvish sau o piadina
Consum redus de lactate
Consum redus de carne (carnea ca si condiment)
Supele saptamanii: supa de rosii
Salatele saptamanii: muraturi, de radicchio, de varza, de topinambur
Painile saptamanii: paine integrala facuta in casa si paine cu masline
Bauturile saptamanii: apa aromatizata cu ghimbir, lamaie si primele frunze de roinita
Gustarile saptamanii: portocale, nuci, stafide, mandarine, banane
Feluri principale:
Luni: Sarmale. Am facut in weekend mai multe si le-am si impartit iubitorilor, in plus am mancat noi doua zile sarmale
Marti: Pui la rotisor (cumparat din magazin, mi-a ramas o jumatate de piept pe care o s-o maruntesc si-o s-o adaug la supa de rosii)
Miercuri: Conopida cu cubulete de sunca la tigaie (calita in ulei de masline, cu sare de mare, piper si condimente)
Joi: Oua cu sos de mustar si cartofi natur
Vineri: Tagliatelle cu ciuperci
Weekend: dupa inspiratie
Pe lista de cumparaturi: carnea si oasele pentru caini
Pfa…Cred ca problema cu mancarea o avem cu totii. La mine in familie se gateste aproape zilnic si ne lovim de intrebarea de la inceputul articolului. Ce bine suna lista ta cu bucate. 😀
ApreciazăApreciază
meniul m-a ajutat sa scap de aceasta dilema! stau si scriu pe hartie si scap de intrebarea care imi intuneca mintea si nu reusesc sa vad ansamblul.
ia zi, in poza de sus ce fel de mancare e? si ce ingrediente? Arata f. bine!!
ApreciazăApreciază