Plan alimentar pentru a douasprezecea saptamana a anului 2017

YOU ARE SIMPLY THECu o intarziere datorata unei usoare raceli, am scris meniul pentru saptamana in curs

Model de alimentatie:  

Post intermitent 16:8 (16 ore ferestra fara mancare): 1 masa principala pe zi + una compusa din salata si, eventual, 1 sandvish sau o piadina

Consum redus de lactate

Consum redus de carne (carnea ca si condiment)

Supele saptamanii: supa de rosii

Salatele saptamanii: muraturi, de radicchio, de varza, de topinambur

Painile saptamanii: paine integrala facuta in casa si paine cu masline

Bauturile saptamanii: apa aromatizata cu ghimbir, lamaie si primele frunze de roinita

Gustarile saptamanii: portocale, nuci, stafide, mandarine, banane

Feluri principale:

Luni: Sarmale. Am facut in weekend mai multe si le-am si impartit iubitorilor, in plus am mancat noi doua zile sarmale

Marti: Pui la rotisor (cumparat din magazin, mi-a ramas o jumatate de piept pe care o s-o maruntesc si-o s-o adaug la supa de rosii)

Miercuri: Conopida cu cubulete de sunca la tigaie (calita in ulei de masline, cu sare de mare, piper si condimente)

Joi: Oua cu sos de mustar si cartofi natur

Vineri: Tagliatelle cu ciuperci

Weekend: dupa inspiratie

Pe lista de cumparaturi: carnea si oasele pentru caini

 

Anunțuri

2 gânduri despre &8222;Plan alimentar pentru a douasprezecea saptamana a anului 2017&8221;

  1. o femeie zice:

    meniul m-a ajutat sa scap de aceasta dilema! stau si scriu pe hartie si scap de intrebarea care imi intuneca mintea si nu reusesc sa vad ansamblul.

    ia zi, in poza de sus ce fel de mancare e? si ce ingrediente? Arata f. bine!!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s