Model de alimentatie:
Post intermitent: 1 masa principala pe zi + una compusa din salata si, eventual, 1 sandvish
Consum redus de lactate
Consum redus de carne (carnea ca si condiment)
Supele saptamanii: supa-crema de dovleac, supa cu galuste de gris
Salatele saptamanii: muraturi, de radicchio, de varza, de topinambur
Painile saptamanii: paine integrala facuta in casa
Bauturile saptamanii: apa aromatizata cu ghimbir, lamaie si primele frunze de melisa
Gustarile saptamanii: portocale, nuci, stafide, mandarine, banane
Feluri principale:
Luni: Paste fainoase cu sos de carne
Marti: Gnocchi de dovleac cu pesto
Miercuri: Pizza
Joi: Rizotto cu lastari de hamei si urzici
Vineri: Cous cous cu morcov si conserva de sardine
Weekend: dupa inspiratie, am aripi de pui si carnati la congelator
Pe lista de cumparaturi: mozarella si sunca fiarta pentru pizza, carnea si oasele pentru caini
ce frumoase poze faci!
ApreciazăApreciază