Detalii

~ mujdei cu frunze de macris ~

Anunțuri

2 gânduri despre &8222;Detalii&8221;

    • simplitaly zice:

      nici eu nu am facut pana acuma, cu macris. Ieri insa, cautand primele varfuri rasarite dintr-o radacina de patrunjel ca sa le adaug la mujdei, am cules si cateva frunze tinere de macris si trebuie sa spun ca este o combinatie foarte reusita. Patrunjelul si macrisul, pe langa ca dau mujdeiului o culoare frumoasa, il fac si mai usor de digerat ❤

      Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s