Detalii

Anunțuri

5 gânduri despre &8222;Detalii&8221;

  1. simplitaly zice:

    In caz ca te-ai referit la tascute, ard de nerabdare sa va spun cum le-am facut! :))
    Am pornit de la 2 carcase de pui. Fara pulpe, aripi si piept, doar carcasele. Le-am pus la fiert cu morcovi, ceapa, cuisoare, cartofi si ierburi aromatice si a razultat o supa clara. Apoi am scos carnea de pe oase si am firimitat-o bine. Am calit o ceapa si am amestecat-o cu carne, am sarat si piperat, am lasat sa se raceasca totul. Am pregatit un aluat din 220 g de faina (alba+integrala) si 2 oua. L-am lasat sa se hodineasca un sfert de ceas apoi am intins o foaie din care am taiat cercuri pe care le-am umplut cu compozitia carne si ceapa. Am fiert cateva in supa si le-am servit asa. A doua zi am mai fiert o parte din ele si le-am servit cu un amestec de ciuperci (putine), usturoi si ardei iute calite in ulei de masline.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s