Model de alimentatie:
Post intermitent: 1 masa principala pe zi + una compusa din salata
Consum redus de lactate
Consum redus de carne (carnea ca si condiment)
Supele saptamanii: supa cu taitei
Salatele saptamanii: muraturi, radicchio
Painile saptamanii: paine integrala facuta in casa
Bauturile saptamanii: apa aromatizata cu ghimbir si lamaie
Gustarile saptamanii: portocale, nuci, stafide
Feluri principale:
Luni: Ciorba de fasole cu afumatura
Marti: Ciorba de fasole cu afumatura
Miercuri: Bucatini all’amatriciana
Joi: Cous cous cu morcov si conserva de sardine
Vineri: Topinambur cu rozmarin, la cuptor
Weekend: dupa inspiratie si in functie de oaspeti
Avem supa cu taietei si noi in vizor…:)
ApreciazăApreciază
ce frumoasa poza ai facut!
ia zi, cum faci topinambur la cuptor? dar zi asa, cum cureti, cum tai, ce pui, cat lasi etc.ca eu nu stiu sa il prepar (il mancai crud)
ApreciazăApreciază