Plan alimentar pentru a zecea saptamana a anului 2017

meniusaptamanalModel de alimentatie:

Post intermitent: 1 masa principala pe zi + una compusa din salata

Consum redus de lactate

Consum redus de carne (carnea ca si condiment)

Supele saptamanii: supa cu taitei

Salatele saptamanii: muraturi, radicchio

Painile saptamanii: paine integrala facuta in casa

Bauturile saptamanii: apa aromatizata cu ghimbir si lamaie

Gustarile saptamanii: portocale, nuci, stafide

Feluri principale:

Luni: Ciorba de fasole cu afumatura

Marti: Ciorba de fasole cu afumatura

Miercuri: Bucatini all’amatriciana

Joi: Cous cous cu morcov si conserva de sardine

Vineri: Topinambur cu rozmarin, la cuptor

Weekend: dupa inspiratie si in functie de oaspeti

 

Anunțuri

2 gânduri despre &8222;Plan alimentar pentru a zecea saptamana a anului 2017&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s