Model:
Post intermitent 16:8 (16 ore fereastra fara mancare)
Consum redus de lactate
Consum redus de carne (carnea ca si condiment)
Supele saptamanii: ciorba de legume cu perisoare, supa-crema de dovleac
Salatele saptamanii: de radicchio, de sfecla rosie
Painile saptamanii: painici din faina integrala
Bauturile saptamanii: ceai de ghimbir cu lime
Gustarile saptamanii: portocale, nuci, stafide
Feluri principale:
Luni: Orez cu sos de carne tocata (ragu)
Marti: Macaroane cu branza
Miercuri: Mamaliga cu ciuperci
Joi: Oua in sos de mustar
Vineri: Cous-cous cu morcov si conserva de peste
Weekend: dupa inspiratie
Structura meselor:
Mic dejun – zero
1 masa compusa din: supa + fel principal + salata
1 masa compusa dintr-un sandvish cu pate de conopida sau cu zacusca sau cu salam/sunca presata si fructe
Pe lista de cumparaturi: carne si oase pentru caini