Plan alimentar pentru a opta saptamana a anului 2017

12208752_10205000185308374_6502147908662721544_n

Model:

Post intermitent 16:8 (16 ore fereastra fara mancare)

Consum redus de lactate

Consum redus de carne (carnea ca si condiment)

Supele saptamanii: ciorba de legume cu perisoare, supa-crema de dovleac

Salatele saptamanii: de radicchio, de sfecla rosie

Painile saptamanii: painici din faina integrala

Bauturile saptamanii: ceai de ghimbir cu lime

Gustarile saptamanii: portocale, nuci, stafide

Feluri principale:

Luni: Orez cu sos de carne tocata (ragu)

Marti: Macaroane cu branza

Miercuri: Mamaliga cu ciuperci

Joi: Oua in sos de mustar

Vineri: Cous-cous cu morcov si conserva de peste

Weekend: dupa inspiratie

Structura meselor:

Mic dejun – zero

1 masa compusa din: supa + fel principal + salata

1 masa compusa dintr-un sandvish cu pate de conopida sau cu zacusca sau cu salam/sunca presata si fructe

Pe lista de cumparaturi: carne si oase pentru caini

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s