Model:
Post intermitent 16:8 (16 ore fereastra fara mancare)
Fara lactate
Consum redus de carne (carnea ca si condiment)
Supele saptamanii: supa de varza, supa-crema de dovleac
Salatele saptamanii: de sfecla rosie cu hrean
Painile saptamanii: painici din faina integrala
Bauturile saptamanii: ceai de ghimbir cu lime, moare de varza acra, zeama de la muraturi
Gustarile saptamanii: portocale, clementine, banane, nuci
Feluri principale:
Luni: Placinte cu cartofi si cu varza
Marti: Mazare scazuta cu carnat (o bucata de carnat taiata in cubulete mici)
Miercuri: Mamaliga cu sunca si ceapa
Joi: Gnocchi de dovleac
Vineri: Couscous cu peste
Weekend: dupa inspiratie
Structura meselor:
Mic dejun – zero
1 masa compusa din: supa + fel principal + salata
1 masa compusa dintr-un sandvish si fructe
De procurat: carne si oase pentru caini
Cumparaturile pentru saptamana aceasta le-am facut deja, am cheltuit EUR 40,00 pentru alimentele noastre si EUR 40,00 pentru un sac de crochete pentru caini, sac care ne tine destul de mult timp daca reusesc sa alternez mesele de crochete cu mese de carne/oase primite gratuit de la macelarie.
Imi place cat de simplu tii meniul!
ApreciazăApreciază
O da, si cand gatesc portii mai mari sau mancam mai putin si ramane si pe a doua zi, in loc de sandvish mancam ceea ce a ramas din ziua precedenta si e si mai simpla treaba :))
ApreciazăApreciat de 1 persoană