Plan alimentar pentru a cincea saptamana a anului 2017

Saptamana trecuta nu am avut nici un fel de plan alimentar fiind plecata de acasa in urma unei vesti venite subit. Pe lista de cumparaturi de saptamana aceasta am avut doar morcovi. In general meniurile mele contin doar preparate fara produse lactate, fac o exceptie saptamana aceasta pentru ca am primit niste branza de capra facuta in casa.  Asa ca, pentru saptamana in curs, prevad:

12208752_10205000185308374_6502147908662721544_n

Model:

Post intermitent 16:8 (16 ore fereastra fara mancare)

Supele saptamanii: supa de gaina cu taitei, supa-crema de dovleac

Salatele saptamanii: muraturi asortate

Painile saptamanii: painici din faina integrala

Bauturile saptamanii: ceai de ghimbir cu lime, moare de varza acra, zeama de la muraturi

Gustarile saptamanii: portocale, clementine, banane

Dulciuri: –

Feluri principale:

Luni: Pui la cuptor cu couscous

Marti: Sarmale

Miercuri: Mamaliga cu branza de capra

16388117_10208125039987788_5456167604106661285_n

Joi: Gnocchi de dovleac cu sos de gaina

Vineri: Orez cu peste

img_0121

Weekend: pizza, paine prajita cu ceai, paine proaspata cu feliute foarte fine de slanina afumata sau altceva

Structura meselor:

Mic dejun – zero

1 masa compusa dintr-o farfurie de supa si un sandwich

1 masa compusa din fel principal + salata

Anunțuri

3 gânduri despre &8222;Plan alimentar pentru a cincea saptamana a anului 2017&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s