Saptamana trecuta nu am avut nici un fel de plan alimentar fiind plecata de acasa in urma unei vesti venite subit. Pe lista de cumparaturi de saptamana aceasta am avut doar morcovi. In general meniurile mele contin doar preparate fara produse lactate, fac o exceptie saptamana aceasta pentru ca am primit niste branza de capra facuta in casa. Asa ca, pentru saptamana in curs, prevad:
Model:
Post intermitent 16:8 (16 ore fereastra fara mancare)
Supele saptamanii: supa de gaina cu taitei, supa-crema de dovleac
Salatele saptamanii: muraturi asortate
Painile saptamanii: painici din faina integrala
Bauturile saptamanii: ceai de ghimbir cu lime, moare de varza acra, zeama de la muraturi
Gustarile saptamanii: portocale, clementine, banane
Dulciuri: –
Feluri principale:
Luni: Pui la cuptor cu couscous
Marti: Sarmale
Miercuri: Mamaliga cu branza de capra
Joi: Gnocchi de dovleac cu sos de gaina
Vineri: Orez cu peste
Weekend: pizza, paine prajita cu ceai, paine proaspata cu feliute foarte fine de slanina afumata sau altceva
Structura meselor:
Mic dejun – zero
1 masa compusa dintr-o farfurie de supa si un sandwich
1 masa compusa din fel principal + salata
Meniu cu iz de Ro 🙂
ApreciazăApreciază
da, ne-am intors cu masina asa de plina ca nu s-au vazut cainii de bagaje…
ApreciazăApreciază
ia sa mai schimb meniul pe sapt viitoare :).
Multumim de inspiratie.
ApreciazăApreciază