Plan alimentar pentru a treia saptamana a anului 2017

Tema culinara pentru saptamana aceasta si cele imediat urmatoare este: „Goleste congelatorul!” asa ca voi gati preponderent ceea ce am in el, completand cu ceea ce am in camara pana la epuizarea partiala a stocurilor de alimente.

De ce?

Pentru ca metoda de conservare prin congelare nu este ideala pentru o perioada relativ redusa de timp si pentru ca la primavara prefer sa imi reinnoiesc stocurile cu produse proaspete.

Asa ca planul alimentar pentru saptamana curenta este urmatorul:

12208752_10205000185308374_6502147908662721544_n

Model:  

Post intermitent 16:8 (16 ore fereastra fara mancare)

Fara lactate

Supele saptamanii: supa-crema de ceapa cu perisoare

Salatele saptamanii: radicchio rosie, fenicul

Painile saptamanii: painici din faina de spelta

Bauturile saptamanii: ceai de ghimbir cu lime

Gustarile saptamanii: kiwi, portocale, clementine

Dulciuri: –

Feluri principale:

Luni: Pelmeni

Marti: Tocanita de cartofi cu carnati

Miercuri: Sarmale (de la congelator)

Joi: Couscous cu peste

Vineri: Macaroane cu fructe de mare

Structura meselor:

Mic dejun – zero

1 masa compusa dintr-o farfurie de supa si un sandwich

1 masa compusa din fel principal + salata

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s