Tema culinara pentru saptamana aceasta si cele imediat urmatoare este: „Goleste congelatorul!” asa ca voi gati preponderent ceea ce am in el, completand cu ceea ce am in camara pana la epuizarea partiala a stocurilor de alimente.
De ce?
Pentru ca metoda de conservare prin congelare nu este ideala pentru o perioada relativ redusa de timp si pentru ca la primavara prefer sa imi reinnoiesc stocurile cu produse proaspete.
Asa ca planul alimentar pentru saptamana curenta este urmatorul:
Model:
Post intermitent 16:8 (16 ore fereastra fara mancare)
Fara lactate
Supele saptamanii: supa-crema de ceapa cu perisoare
Salatele saptamanii: radicchio rosie, fenicul
Painile saptamanii: painici din faina de spelta
Bauturile saptamanii: ceai de ghimbir cu lime
Gustarile saptamanii: kiwi, portocale, clementine
Dulciuri: –
Feluri principale:
Luni: Pelmeni
Marti: Tocanita de cartofi cu carnati
Miercuri: Sarmale (de la congelator)
Joi: Couscous cu peste
Vineri: Macaroane cu fructe de mare
Structura meselor:
Mic dejun – zero
1 masa compusa dintr-o farfurie de supa si un sandwich
1 masa compusa din fel principal + salata