Planul de saptamana trecuta s-a transpus intr-o foarte mica masura in realitate si asta din mai multe motive. Ceea ce nu inseamna ca planificarea meniului nu functioneaza ci ca are valoare orientativa.
Pentru a doua saptamana am decis sa las zilele de sambata si duminica fara planificare pentru ca inca nu stim care ne va fi programul.
Iata ce am prevazut pentru primele cinci zile ale saptamanii urmatoare:
Model:
Post intermitent 16:8 (16 ore fereastra fara mancare)
Fara lactate, carnea ca si condiment
Supele saptamanii: ciorba de pui cu legume, supa de cartofi cu carnat afumat, tarhon si oua
Salatele saptamanii: ridichi negre, radicchio rosie, salata chinezeasca, fenicul
Painile saptamanii: painici din faina alba in amestec cu faina integrala
Bauturile saptamanii: suc de fructe
Gustarile saptamanii: kaki, kiwi, portocale, clementine
Dulciuri: Panettone
Feluri principale:
Luni: Paste fainoase cu „cime di rapa“
Marti: Tocanita de pui cu Spätzle
Miercuri: Tocanita de pui cu cuscus
Joi: Mamaliga cu sardine in sos tomat (conserva)
Vineri: Tocana de cartofi cu carnat
Structura meselor:
Mic dejun – zero
1 masa compusa dintr-o farfurie de supa si un sandwich
1 masa compusa din fel principal + salata
Cand spui „mic dejun zero” vrei sa spui ca nu mananci nimic dimineata?
ApreciazăApreciază
da, nimic ce sa contina calorii. Beau apa, cafea neagra etc. Nu ma tin cu sfintenie de nimic, daca am oaspeti si ne trezim tarziu sigur ca o sa stau la masa si o sa mananc micul dejun cu ei… in marea majoritate a zilelor insa sar peste micul dejun.
ApreciazăApreciază