Plan alimentar pentru prima saptamana a anului 2017

La multi ani! si An nou fericit!

Hai sa incepem anul cu instrumentul cel mai eficient in ceea ce priveste economisirea banilor, reducerea risipei si optimizarea resurselor: MENIUL SAPTAMANAL sau bisaptamanal sau lunar sau fiecare cum decide sa il intocmeasca.

Fiind vorba despre prima saptamana a anului, cea imediat dupa sarbatorile pe care le sarbatorim cu mancare din belsug, alcatuirea meniului pentru saptamana asta este chiar mai importanta! Am constatat ca am in frigider multe alimente ramase ne-consumate de sarbatori si stiu ca daca le impletesc intr-un meniul au toate sansele sa ajunga in blide nu la gunoi!

Acestea fiind spuse hai sa dam bice cailor si sa incepem anul cu gratie si atentie maxima!

12208752_10205000185308374_6502147908662721544_n

Model:

Post intermitent 16:8 (16 ore fereastra fara mancare)

Fara lactate

Supele saptamanii: supa-crema de dovleac, supa de linte rosie

Salatele saptamanii: ridichi negre, varza

Painile saptamanii: paine integrala

Bauturile saptamanii: apa tonica, coca-cola, bere

Gustarile saptamanii: kaki, kiwi, portocale, clementine

Dulciuri: Panettone si salam de biscuiti

Feluri principale:

Luni: Paste fainoase cu sos de carne tocata

Marti: Pörkölt cu Spätzle

Miercuri: Coaste cu cartofi cu rozmarin la cuptor

Joi: Orez cu fructe de mare

Vineri: Couscous cu legume si conserva de sardine

Sambata: Iahnie de fasole

Duminica: Iahnie de fasole

Structura meselor:

Mic dejun – zero

1 masa compusa dintr-un sandwich cu salata de boeuf sau cu salam si salata

1 masa compusa din supa + fel principal

Un gând despre ”Plan alimentar pentru prima saptamana a anului 2017

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s