Plan alimentar

Model:

Post intermitent 16:8 (16 ore fereastra fara mancare)

Fara lactate

Carnea ca si condiment

Supele saptamanii: ciorba de legume

Salatele saptamanii: ridichi negre, varza

Painile saptamanii: paine de spelta

Bauturile saptamanii: ceaiuri, siropuri de ierburi aromatice

Gustarile saptamanii: kaki, kiwi

15326388_10207635655713487_8494939725160721804_n

Feluri principale:

Luni: Legume la tigaie

Marti: Spätzle cu tocana de ciuperci

Miercuri: Sarmale cu pasat

Joi: Mamaliga cu tocana de ciuperci

Vineri: Couscous cu peste la cuptor

Sambata: Macaroane cu varza

Duminica: Russian kitchen

Structura meselor:

Mic dejun – zero

1 masa compusa din supa si salata

1 masa compusa dintr-un fel principal

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s