Plan alimentar

Saptamana 24 – 30.10.2016

Model:

Post intermitent 16:8 (16 ore fereastra fara mancare)

Fara lactate

Carnea ca si condiment

Supele saptamanii: Ciorba de legume  si supa crema de dovleac

Salatele saptamanii: rosii, ardei (unii prefera sa nu mai culeaga si  sa nu mai consume rosiile din gradina pentru ca „au gust de apa”. Eu continui sa le culeg pe cele cu cate-o tenta rosie si le las cateva zile pe pervaz, pana prind bine culoare, apoi le fac salata cu mult marar verde si otet balsamic de exemplu)

recolta de azi, ultima:

Painile saptamanii: paine semi-integrala cu urzici

Bauturile saptamanii: sirop de flori de soc, apa aromatizata cu menta si lime

Gustarile saptamanii: mere

Feluri principale:

Paste „all’amatriciana” si pure de linte rosie

Tocana de pulpe de pui, ciuperci si ardei cu mamaliga (2 zile, poate chiar 3)

Paine proaspata cu ulei de masline (am primit 2 L de ulei de masline facut in casa)

Paste cu fructe de mare

Gnocchi de dovleac (aluatul de la congelator)

Peste la cuptor cu orez alb

Structura meselor:

Mic dejun – zero

1 masa compusa din supa si salata

1 masa compusa dintr-un fel principal

Conserve: gelatina de menta

 

 

 

 

2 thoughts on “Plan alimentar

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s