Plan alimentar

Planificarea meniului

 

Model:

Post intermitent 16:8 (16 ore fereastra fara mancare)

Fara lactate

Carnea ca si condiment

 

Mic dejun 0

 

Masa principala supa + fel principal + salata

 

Masa secundara minimalista  cu resturi din ziua precedenta sau tartine vinete cu maioneza

 

Supele saptamanii: supa de dovleac

14364706_10207045062389023_7703663587185004678_n

Salatele saptamanii: de rosii

 

Painile saptamanii: paine integrala si paine alba, facute in casa

 

Bauturile saptamanii: Mazagren

 

Gustarile saptamanii: struguri, mere

 

Feluri principale:

 

Gnocchi de dovleac

 

Fasole verde la tigaie, cu sunca

 

Naut la tigaie cu ardei si un rest de carnat (pentru 2 zile)

 

Spaghete cu ulei, usturoi si ardei iute proaspat Paine prajita cu sos de rosii si usturoi

 

Mamaliga cu carnati

 

Lecso cu orez

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s