Plan alimentar

(saptamana      23.05 – 29.05.2016)

 

Model:

Post intermitent 16:8 (16 ore fereastra fara mancare)

Fara lactate

Carnea ca si condiment (in general)

 

Mic dejun 0

 

Masa principala supa + fel principal + salata

 

Masa secundara minimalista  cu resturi din ziua precedenta sau tartine sau oua fierte

 

Supele saptamanii: supa-crema de cartofi, ciorba de legume

 

Salatele saptamanii: de ceea ce voi gasi marti (ziua de cumparaturi) mai frumos

 

Painile saptamanii: paine calabreza  de la vecina mea

13256435_10206202785372624_6369996835412390350_n

Bauturile saptamanii: socata, apa aromatizata cu ghimbir, lamaie, petale de trandafiri, roinita, menta si orice altceva imi va darui gradina

 

Gustarile saptamanii: capsuni

 

Feluri principale:

 

Luni: Cartofi noi, cu rozmarin, la cuptor cu sos de pui si ciuperci

 

Marti: Macaroane cu sos ramas de luni

 

Miercuri: Sarmale cu pasat de la congelator

 

Joi: Paine prajita cu zacusca

 

Vineri: Chili con carne (cu sos baza de la congelator, mai adaug doar porumbul si fasolea)

 

Sambata: Tocana de cartofi cu boia de ardei

 

Duminica: Spanac cu oua, oua ochiuri si cartofi fierti

 

Pe lista de cumparaturi:

Legume si fructe

Mancarea pentru caini + cateva pungi de oase

 

Organizatorice:

Sa scot dimineata de la congelator, mancarea pentru seara

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s