Motive

Draga Dumnezeule,

iti multumesc pentru:

  • Crema pentru arsuri primita ieri de la niste doctori de origine romana
  • Cineva care mi-a pus la dispozitie un vas cu apa cu gheata imediat dupa incident (mi-a explodat masina de facut cafea, la serviciu pe mana)
  • Cainii care au stat 12 ore langa patul meu cat am bolit

13240664_10206202896455401_3575520625581441933_n

 

Daca doriti sa va jucati cu mine, cateva indicatii:

– motivul nu poate avea conotatii negative. Adica daca spun “Azi sunt recunoscatoare ca nu sunt moarta/bolnava etc” nu se accepta. Musai musai imbracat totul in cuvinte pozitive, pline de iubire: “Azi sunt recunoscatoare pentru faptul ca sunt in viata si sunt sanatoasa”.
– motivul musai sa fie in absolut. Adica: “Sunt recunoscatoare ca sunt cat de cat sanatoasa” nu se accepta! Fii explicita: “Sunt recunoscatoare pentru plamanii mei sanatosi”.

 

5 gânduri despre ”Motive

    • simplitaly zice:

      nu sunt afectata tare. Mi s-a facut o singura nasica pe un deget, pe care am spart-o cu un ac steril cum m-au invatat doctorii din hotel. De la ce a explodat? Well, datorita mie! :)) Dupa cateva ore de munca foarte intensa am intrat in bar sa-mi fac o cafea. Am scos capul masinii prin rotatie, l-am batut de bara de dedesubt ca sa iasa fundul precedent de cafea… moment in care s-a desprins si filtrul. Fiind semi-intuneric in bar si eu cu prea putina experienta in asa ceva, n-am observat. Dozatorul a pus cafeaua inauntru, eu am insurubat capul si am apasat pe buton, dupa 2-3 secunde un jet fierbinte de apa cu cafea mi-a improscat mana si burta. M-am dus in spalatorie si mi-am dat jos camasa, pe burta nu am avut mare branza, mana insa m-a durut foarte tare. Am gasit un tricou si inca o haina ce mi s-au potrivit cat de cat, le-am luat pe mine, mi-am pus esarfa la gat (fiind inchisa la culoarea nu s-au vazut urmele de cafea pe ea) si m-am intors (dupa cateva plansete) in receptie. Am primit de la un coleg un vas cu apa cu gheata in care mi-am tinut mana stanga si am lucrat cu dreapta :))
      In orice caz am o limita de suportabilitate la durere foaaaarte joasa. Imi vine sa plang si cand ma musca un tantar…
      Acuma sunt bine si foarte bine si am un respect enorm pentru masina respectiva :))

      Apreciază

  1. Mari zice:

    cum e mâna? sper ca e mai bine, aici este o crema foarte eficienta pentru arsuri sper sa gasesti si la voi ( stiu ca anumite medicamente de la noi sunt si la voi) este biafine. multa sanatate

    Apreciază

    • simplitaly zice:

      eu am primit de la domnii doctori din hotel Flammazine care a functionat foarte foarte bine. Am alternat ungeri groase cu crema respectiva cu scufundari ale mainii in apa cu gheata, azi se mai vede doar ca degetele sunt ceva mai rosii decat restul palmei si o basica lesinata pe degetul mijlociu.

      Apreciază

  2. Marilena zice:

    Sanatate multa! Bine ca a trecut! Daca tineai mana in apa rece cateva ore nu cred ca mai faceai basicuta. E singura chestie care functioneaza intotdeauna la arsuri.

    Apreciază

Lasă un comentariu