Lili creaza: Paine impaturata

13178625_10206091899120537_4304333384526024319_n

Aluat:

600 g faina

200 g apa calduta

100 g lapte

1 cub de drojdie

½ lingurita sare

50 g ulei de masline

13166020_10206091896080461_8927410632149088566_n

Umplutura:

2 catei de usturoi

½ legatura de patrunjel

120 g unt moale

Un pic de sare

Pentru uns:

Ulei de masline

13177289_10206091891080336_1070599908477055792_n

  1. Se amesteca toate ingredientele pentru aluat si se lasa la crescut pentru 15 minute apoi se intinde o foaie ceva mai mare decat o tava normala, de cuptor.
  2. Pentru umplutura se pun in mixer usturoiul, untul, patrunjelul si sare, apoi cu pasta obtinuta se unge aluatul.
  3. Aluatul se taie in fasii late de circa 5 cm , se pliaza ca un acordeon si se aseaza intr-o tava pentru souffle unsa cu unt in prealabil.
  4. Se unge cu uleiul de masline si se mai lasa la crescut timp de 10 minute.
  5. Se coace la 200 de grade timp de 20-30 minute.

13177550_10206091887760253_5264176560134115575_n

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s