Plan alimentar

saptamana      25.04.- 01.05.2016

12208752_10205000185308374_6502147908662721544_n

Model:

Post intermitent 16:8 (16 ore fereastra fara mancare)

Fara lactate

Carnea ca si condiment

Mic dejun 0

Masa principala supa + fel principal + salata

Masa secundara minimalista  cu resturi din ziua precedenta sau tartine (conopida cu maioneza fara oua si salata de boeuf saptamana asta)

Supele saptamanii: supa-crema de morcovi, supa cu taitei

Salatele saptamanii: de radichella, de rucola

Painile saptamanii: painici cu urzici, din faina integrala

Bauturile saptamanii: socata, apa aromatizata cu ghimbir, lamaie, petale de trandafiri, roinita, menta si orice altceva imi va darui gradina

Gustarile saptamanii: kiwi si mai am 3 portocale

Feluri principale:

Luni: Salata calda de sparanghel

 

Marti: Mazare in sos de rosii

Miercuri: Mazare in sos de rosii

 

Joi: Mamaliga cu ceapa

Vineri: Orez cu fructe de mare si ierburi salbatice

Sambata: Paste cu sos baza

Duminica: Pui in sos de bere cu pure de cartofi

Pe lista de cumparaturi:

Faina

Oase pentru caini

Organizatorice:

Sambata sa scot carnea de pui pentru duminica de la congelator

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s