Salata calda de naut

Ingredientele principale sunt 3: 100 g de sunca putin afumicata taiata marunt, 1 ceapa mare tocata foarte marunt si 300 g de naut fiert. Rezulta doua portii mari care alaturi de o salata alcatuiesc o masa care noua ne place foarte mult.

Ingredientele secundare se stabilesc in functie de ce da gradina in sezonul respectiv si ce inspiratie de moment avem.

Azi am procedat asa: am topit sunculita intr-o tigaie si i-am adaugat ceapa, am calit-o si pe ea la foc mic. Apoi am adaugat nautul fiert, niste rosii uscate, 1 tulpinita de tarhon si 2 frunze mari de salvie din gradina si, chiar la urma, cu cateva secunde inainte sa opresc focul, 1 varf de cutit de boia de ardei. Daca nautul e fiert din timp sau daca folosesti naut din conserva, salata se face in cateva minute.

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s