Plan alimentar

12208752_10205000185308374_6502147908662721544_n(saptamana 18 .04.- 24.04.2016)

Model:

Post intermitent 16:8 (16 ore fereastra fara mancare)

Fara lactate

Carnea ca si condiment

Mic dejun 0

Masa principala supa + fel principal + salata

Masa secundara minimalista  cu resturi din ziua precedenta sau sandvisuri, tartine etc

Supele saptamanii: supa-crema de naut / ciorba de perisoare

Salatele saptamanii: de sfecla rosie cu hrean / de varza alba in amestec cu varza rosie (ambele le pot pregati pentru cateva zile in avans)

Painile saptamanii: cornuri facute cu drojdie naturala

Bauturile saptamanii: apa aromata cu menta, roinita si ghimbir

Gustarile saptamanii: pere, citrice, banane si kiwi

Feluri principale:

Luni: Sparanghel cu sunca

 

Marti: Salata calda de naut

Miercuri: Tagliatelle cu tocana de ciuperci

 

Joi: Tocana de ciuperci cu mamaliga

Vineri: Orez cu sos baza (sosul de la congelator)

Sambata: Sarmale cu pasat de la congelator

Duminica: Carne la tigaie cu paine

Organizatorice:

  • sa scot mancarea de la congelator in seara precedenta

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s