Plan alimentar

Planificarea meniului (saptamana 11.04.- 17.04.2016)

Model:

Post intermitent 16:8 (16 ore fereastra fara mancare)

Fara lactate

Carnea ca si condiment

Mic dejun 0

Masa principala supa + fel principal + salata

Masa secundara minimalista  cu resturi din ziua precedenta sau sandvisuri, tartine etc

Supele saptamanii: de legume si de cartofi, ambele cu adaos de flori de papadie

20160409_200020

Salatele saptamanii: de sfecla rosie / de varza alba in amestec cu varza rosie (ambele le pot pregati pentru cateva zile in avans)

Painile saptamanii: am facut paine cu drojdie naturala (Gonzales) si, cand se va termina, voi scoate din congelator cele doua painici care mai locuiesc pe acolo

20160409_195618

Bauturile saptamanii: apa aromata cu menta, roinita si ghimbir

Gustarile saptamanii: pere, citrice si kiwi

Feluri principale:

Luni + Marti: Mancare de mazare cu bulion

Miercuri + Joi: Chili con carne (de la congelator)

Vineri + Sambata: Orez cu fructe de mare si ierburi salbatice

Duminica: Carne la tigaie

Organizatorice:

  • sa scot mancarea de la congelator in seara precedenta

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s