Candva in decursul anilor, nu stiu nici exact nici cand si nici de ce, m-am decis ca eu nu stiu / nu pot sa fac torturi. Punct! Decizia a fost a mea si a fost asa de bine luata incat nici nu m-am gandit ca as putea. Anul trecut am incercat eu o creatie proprie de care am fost dezamagita si m-am autoconvins ca nu voi putea face niciodata un tort frumos si gustos. Anul acesta m-am decis sa fac ordine si curatenie in deciziile mele si prima „concediata“ a fost cea de mai sus. Mi-am zis mie, tare si raspicat: Simona, de Paste faci un tort. M-a luat cu frica, cu ameteala, cu panica. Dar daca nu iese, daca nu e bun, daca , daca, daca…la nesfarsit. Eu sunt „cam“ perfectionista cand vine vorba de mine si totul trebuie sa fie cum imi fac planul (asta e decizia numarul doi pe care am trimis-o la plimbare anul asta). Am ales reteta urmatoare (cu video, sa fiu sigura…ca daca):
Am facut mici schimbari, dar nesemnificative. Nu am pus esenta de vanilie in blat ci de migdale, am luat doar 700 de grame de fructe (sunt mai mult decat de ajuns). Am transpirat de la cap la coada, dar mi-am daramat ideile fixe. A iesit un tort nu doar aspectuos ci si super bun. A mancat toata lumea (toti au supravietuit ) si am primit deja comanda pentru urmatorul.
Daca vreti sa incercati reteta, o recomand din inima. Daca vreti tort, iau comenzi!
Un gând despre ”Simo gateste: Tortul de Paste sau puterea autoinfluentei!”