Plan alimentar

Planificarea meniului (saptamana 04 – 10.04.2016)

 

Model:

Post intermitent 16:8 (16 ore fereastra fara mancare)

Fara lactate

Carnea ca si condiment

 

Mic dejun 0

 

Masa principala supa + fel principal + salata

 

Masa secundara minimalista  cu resturi din ziua precedenta sau sandvisuri, tartine etc

 

Supele saptamanii: de fasole / de cartofi cu diverse ierburi salbatice

 

Salatele saptamanii: de radicchio / de fenicul

Painile saptamanii: cu nuci, cu masline, din amestec de faina alba cu faina integrala

20160401_191224

Bauturile saptamanii: apa aromatizata cu lamaie si ghimbir

 

Gustarile saptamanii: Citrice

 

Feluri principale:

 

Luni: Mamaliga cu tocana de ciuperci

 

Marti: Cartofi cu oua in sos de hrean

 

Miercuri: Couscous cu legume si ton din conserva

 

Joi: Chili con carne (de la congelator)

 

Vineri: Paste cu sunca si ierburi salbatice

 

Sambata: Sarmale cu pasat (de la congelator)

 

Duminica:  Macaroane cu sos (sosul de la congelator)

 

Organizatorice:

  • sa scot mancarea de la congelator in seara precedenta
  • sa caut alt macelar de unde sa iau oasele pentru caini pentru ca asta mi-a tras clapa

 

Pe lista de cumparaturi: 1 kg de citrice si 1 kg de banane

 

Mentiune: toate retetele se gasesc pe blog.

One thought on “Plan alimentar

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s