Plan alimentar

Planificarea meniului (29.03.- 03.04.2016)

 

Model:

Post intermitent 16:8 (16 ore fereastra fara mancare)

Fara lactate

 

Mic dejun 0

 

Masa 1: supa + fel principal + salata

 

Masa 2: hrana rece

 

Supele saptamanii: de miel / de legume

 

Salatele saptamanii: de fenicul / de ridichi cu ceapa verde / de radicchio

 

Painile saptamanii: din faina integrala

 

Bauturile saptamanii: ceaiuri / apa aromata cu ghimbir si roinita

 

Gustarile saptamanii: citrice, nuci, stafide

 

Feluri principale:

 

Azi: Macaroane cu lastari de hamei si sunca dupa modelul „one-pot“

 

Miercuri: Oua in sos de mustar cu cartofi natur

 

Joi: Galuscute de urzici cu ulei si seminte de dovleac

 

Vineri: Chili con carne de la congelator

 

Sambata: Sarmale cu pasat (de la congelator) / Paste in stil mediteranean

 

Duminica: Cuscus cu sos de rosii / Clatite cu gem de macese

 

Organizatorice:

– sa culeg maine urzici pentru miercuri

– sa scot joi, vineri si sambata mancarea de la congelator pentru ziua urmatoare

 

Pe lista de cumparaturi nu am absolut nimic, saptamana asta n-o sa iau nici carne pentru caini pentru ca mai am

One thought on “Plan alimentar

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s