Plan alimentar

Planificarea meniului (29.03.- 03.04.2016)

 

Model:

Post intermitent 16:8 (16 ore fereastra fara mancare)

Fara lactate

 

Mic dejun 0

 

Masa 1: supa + fel principal + salata

 

Masa 2: hrana rece

 

Supele saptamanii: de miel / de legume

 

Salatele saptamanii: de fenicul / de ridichi cu ceapa verde / de radicchio

 

Painile saptamanii: din faina integrala

 

Bauturile saptamanii: ceaiuri / apa aromata cu ghimbir si roinita

 

Gustarile saptamanii: citrice, nuci, stafide

 

Feluri principale:

 

Azi: Macaroane cu lastari de hamei si sunca dupa modelul „one-pot“

 

Miercuri: Oua in sos de mustar cu cartofi natur

 

Joi: Galuscute de urzici cu ulei si seminte de dovleac

 

Vineri: Chili con carne de la congelator

 

Sambata: Sarmale cu pasat (de la congelator) / Paste in stil mediteranean

 

Duminica: Cuscus cu sos de rosii / Clatite cu gem de macese

 

Organizatorice:

– sa culeg maine urzici pentru miercuri

– sa scot joi, vineri si sambata mancarea de la congelator pentru ziua urmatoare

 

Pe lista de cumparaturi nu am absolut nimic, saptamana asta n-o sa iau nici carne pentru caini pentru ca mai am

Anunțuri

Un gând despre &8222;Plan alimentar&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s