Otet aromat pentru salate de lux

Am vazut ca, in comert, otetul imbunatit cu ierburi aromatice este aproape de doua ori mai scump decat acelasi otet, in stare „pura“. Diferenta de pret o justifica o crenguta de cimbru?

OK, multumesc pentru idee!

De cate ori deschid cate o sticla de otet, chiar daca nu este din cel mai scump posibil, ii bag in el cate ceva. De exemplu sticla ce tocmai o folosesc la salate contine si niste bucatele de radacina de papadie, 2 flori de papadie si cativa toporasi.

20160321_150643

Pe masura ce se schimba anotimpurile, se schimba si aroma otetului meu.

Combinatiile sunt INFINITE!

De exemplu:

  • otet cu cateva flori de levantica si tarhon
  • otet cu salvie si rozmarin
  • otet cu cateva petale de trandafir rosu si o ramurica de cimbrisor
  • otet cu cateva frunze de menta si una de dafin
  • otet cu cateva flori de banuti

etc etc etc

Simplu si fara filtrari ulterioare. Cand se termina otetul incepem alta sticla in care punem ierburi proaspete!

Aceste ierburi aromatice dau nu numai aroma otetului ci ii imprumuta si proprietatile lor terapeutice. Pe langa asta, cu costuri absolut MINIME obtinem un produs de lux. Cu cat folosim mai multe ierburi aromatice, cu atat putem reduce mai mult cantitatea de sare din mancare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s