Plan alimentar

12208752_10205000185308374_6502147908662721544_n

Planificarea meniului (plan orientativ pentru saptamana 21.03.- 27.03.2016)

Model:

Post intermitent 16:8 (16 ore fereastra fara mancare) – numai pana joi cand vin musafiri

Fara lactate

Carnea ca si condiment cat de des posibil

Mic dejun 0 

Pranz supa + fel principal + salata

Cina minimalista  cu resturi din ziua precedenta sau tartine

Supele saptamanii: de fasole / de rosii

Salatele saptamanii: de varza cu morcovi, de fenicul

Painile saptamanii: din faina integrala, colaci

Bauturile saptamanii: ceaiuri / apa aromata cu lamaie si ghimbir / sucuri de fructe

Gustarile saptamanii: kiwi, citrice, nuci, floricele de porumb

Feluri principale:

Luni: Sparanghel la tigaie

Marti: Sarmale cu pasat

Miercuri: Nocherli de urzici (si sper sa fac niste poze mai decente de data asta pentru ca sunt foarte bune!)

 – vin musafiri pana luni – 

Mic dejun pentru toate zilele: prajitura, salamuri si sunca fiarta, unt, lapte, cacao

Joi: Couscous cu legume la tigaie si aripioare de pui

VineriMazare scazuta cu paine prajita

Sambata: Pizza / Spaghete cu ragu

Duminica: Oua vopsite de catre copii, Miel umplut si ciorba de miel gatite de prietena mea

Luni: Idem ca si duminica

 

 

 

Anunțuri

Un gând despre &8222;Plan alimentar&8221;

  1. Detop zice:

    Wow! Asta inseamna ca stai in fiecare zi in bucatarie sa pregatesti aceasta varietate de feluri de mancare. Nu cred ca as avea inca psihicul pregatit pentru asa un efort. :))

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s