Plan alimentar

12208752_10205000185308374_6502147908662721544_n

Planificarea meniului (plan orientativ pentru saptamana 21.03.- 27.03.2016)

Model:

Post intermitent 16:8 (16 ore fereastra fara mancare) – numai pana joi cand vin musafiri

Fara lactate

Carnea ca si condiment cat de des posibil

Mic dejun 0 

Pranz supa + fel principal + salata

Cina minimalista  cu resturi din ziua precedenta sau tartine

Supele saptamanii: de fasole / de rosii

Salatele saptamanii: de varza cu morcovi, de fenicul

Painile saptamanii: din faina integrala, colaci

Bauturile saptamanii: ceaiuri / apa aromata cu lamaie si ghimbir / sucuri de fructe

Gustarile saptamanii: kiwi, citrice, nuci, floricele de porumb

Feluri principale:

Luni: Sparanghel la tigaie

Marti: Sarmale cu pasat

Miercuri: Nocherli de urzici (si sper sa fac niste poze mai decente de data asta pentru ca sunt foarte bune!)

 – vin musafiri pana luni – 

Mic dejun pentru toate zilele: prajitura, salamuri si sunca fiarta, unt, lapte, cacao

Joi: Couscous cu legume la tigaie si aripioare de pui

VineriMazare scazuta cu paine prajita

Sambata: Pizza / Spaghete cu ragu

Duminica: Oua vopsite de catre copii, Miel umplut si ciorba de miel gatite de prietena mea

Luni: Idem ca si duminica

 

 

 

One thought on “Plan alimentar

  1. Wow! Asta inseamna ca stai in fiecare zi in bucatarie sa pregatesti aceasta varietate de feluri de mancare. Nu cred ca as avea inca psihicul pregatit pentru asa un efort. :))

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s