Plan alimentar

Planificarea meniului (saptamana 07.03.- 13.03.2016)

 

Model:

Post intermitent 16:8 (16 ore fereastra fara mancare)

Fara lactate

Carnea ca si condiment

 

Mic dejun 0

 

Pranz supa + fel principal + salata

 

Cina minimalista  cu resturi din ziua precedenta sau paine unsa

 

Supele saptamanii: de peste / de spanac

 

Salatele saptamanii: de varza cu morcovi / muraturi

 

Painile saptamanii: din faina integrala

 

Bauturile saptamanii: ceaiuri / apa aromata cu lamaie si ghimbir

 

Gustarile saptamanii: kiwi, pere, nuci

 

Feluri principale:

 

Luni: Paste cu susai

 

Marti: Tocanita de bobi uscati cu carnat (1/2 carnat taiat in cuburi foarte marunte)

 

Miercuri: Gnocchi de dovleac cu ulei si seminte de dovleac

 

Joi: Couscous cu tocana de carne

 

Vineri: Orez cu peste

 

Sambata: Sarmale cu pasat (de la congelator) / Paine prajita cu zacusca

 

Duminica: Laste cu ulei de masline condimentat / Piadine cu felii de salam si rucola

 

Organizatorice: sa scot mancarea de la congelator in seara precedenta

 

Pe lista de cumparaturi: salam si rucola

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s