Economisim hartie – scrie sau imprima pe verso!

Pentru a produce hartie omoram copaci. Pentru a recicla hartie folosim alte resurse ca de exemplu combustibilul pentru a o transporta la punctul de reciclare, apa si diverse substante folosite in procesul de reciclare.

La nivel personal hartia costa. Nu costa mult dar stim ca economisim din principiu, pentru ca asa vrem sa traim, respectand resursele Terrei si cele personale si nu risipind, nici macar un petec de hartie.

Hartia imprimata o refolosesc imprimand pe verso-ul ei. Am desenat o sageata pe imprimanta ca sa nu uit ca, pentru a imprima pe verso, trebuie sa pun foaia cu scrisul in sus.

Imprim inclusiv pe verso-ul facturilor care nu-mi mai trebuie sau pe verso-ul anunturilor publicitare.

20160229_152602

O parte din foi le-am rupt in jumatate si le folosesc ca si ciorna, cand explic ceva cuiva, pentru a scrie lista de cumparaturi sau diverse alte chestiuni de tinut minte.

 

 

4 gânduri despre ”Economisim hartie – scrie sau imprima pe verso!

  1. Ligia zice:

    Si noi folosim mult hartia imprimata pe o parte. Aduc de la birou tot ce ar trebui dus la reciclare si imprim fise pentru fete sau le dau sa deseneze pe ele. In ritmul in care deseneaza ele, consumam vreo 2 topuri de hartie reutilizata pe saptamana :p dupa ce o folosesc fetele, o pun in cutii pe balcon si o duc la reciclat. Ma gandeam cati bani si cati copaci se salveaza pe chestia asta

    Apreciat de 1 persoană

  2. Geta zice:

    Noi nu avem imprimanta, deci nu cumparam/umplem nici cartuse cu toner si implicit facem economie la curent… scriem cu creionul pe verso diverse ciorne apoi aruncam la gunoi.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s