Plan alimentar

 (saptamana 29.02.- 06.03.2016)

12208752_10205000185308374_6502147908662721544_n

Model:

  • Post intermitent 16:8 (16 ore fereastra fara mancare)
  • Fara lactate
  • Carnea ca si condiment

Mic dejun 0

Pranz minimalist  cu resturi din ziua precedenta sau paine unsa

Cina supa + fel principal + salata

Supele saptamanii: de cartofi cu verdeata / de dovleac

Salatele saptamanii: de fenicul cu morcovi / muraturi

Painile saptamanii: din faina integrala

Bauturile saptamanii: ceaiuri / apa aromata cu lamaie si ghimbir

Gustarile saptamanii: banane, citrice, pere, nuci

DulcePrajitura cu lamaie si cacao

Feluri principale:

Luni: Lasti din faina integrala cu tocana de ciuperci

Marti: Kartoffelpuffer cu ou ochi

Miercuri: Gnocchi de dovleac cu ulei si seminte de dovleac

Joi: Mamaliga cu tocana de ciuperci

Vineri: Orez cu caracatita

Sambata: Sarmale cu pasat (de la congelator) / Mazare cu (un sfert de) carnat

Duminica: Tocana de carne (de la congelator) cu galuscute verzi / Couscous cu ton si legume

 Mentiune: Meniul nu este fix, va suferi modificari de cate ori voi gasi ceva de gatit in curte sau voi primi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s