Ambalaj pentru cadouri cu costuri zero

Cred ca pacatul cel mai mare comis cu ocazia sarbatorilor de iarna nu este mancatul in exces ci risipa de hartie de impachetat cadouri, hartie care vine sfasiata fara mila si aruncata la gunoi, ca sa nu mai pomenim de funditele din material plastic…

Incerc sa ofer cadouri ne-ambalate si, cine ma cunoaste stie, ca nu e din zgarcenie (decat in foarte mica masura) si nici din lene (decat intr-o oarecare masura) ci (mai ales!!) pentru ca imi plange sufletul cand vad mormanele de hartie folosita risipita pentru… nimic.

Zilele astea cineva mi-a oferit un cadou facut de mana (conserve tipic italienesti gen vinete in ulei etc) intr-o sacosa reciclata. Cred ca nu e cazul sa mentionez ca am fost absolut incantata de bunatatile primite si de reciclozitatea (sic!) ambalajului.

De fapt este vorba de o sacosa de hartie rezultata in urma cumpararii unui produs X. Fata si spatele sacosei sunt imbracate in hartie in ton cu sezonul, prinse cu clame de birou. Cred ca si hartia este reciclata si pentru asta mai primeste un punctaj maxim de la mine!

20151217_130328

Pe langa faptul ca sacosa este draguta, se poate desigur folosi si mai incolo. Se poate scoate hartia cu motive de Craciun si inlocui cu una cu iepurasi de Pasti sau cu motive aniversare. Why not?

In felul asta Planeta e fericita, noi fericiti, singurii care plang sunt producatorii de accesorii  de impachetat dar nah, le-a trece si s-or reprofila!

 

2 gânduri despre ”Ambalaj pentru cadouri cu costuri zero

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s