Plan alimentar

Model de alimentatie: post intermitent 16/8

Particularitati:

  • carnea ca si condiment in afara de duminica
  • cel putin 1 zi de peste / saptamana
  • fara produse lactate

Structura:

Mic dejun – Zero

Pranz – masa principala (supa+fel principal+salata)

Cina – paine cu zacusca sau resturi de la pranz

Supe – de fenicul si de leguminoase

Paine – integrala cu drojdie naturala

Salate – de rucola, de cicoare

De baut – ceaiuri diverse

Dulce – Buchteln

Gustari: kiwi si migdale

Feluri principale

Luni – Macaroane cu varza

Marti – Mamaliga cu popricas de ghebe

MiercuriOrez cu frunze de ridichi si sunca

Joi –  Vineri – Sarmale cu ciuperci

Sambata – Pasta aglio, olio e pepperoncino / Gnocchi de dovleac

Duminica Popricas de pui cu lashte Gratar cu amicii

Organizatorice:

  • sa merg marti la macelarie sa iau carne si oase pentru caini
  • sambata sa cumpar carnea pentru duminica

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s