Gusa cu boia de ardei

Un preparat foarte ieftin si ceva mai sanatos decat afumaturile sau mezelurile…

Se face foarte usor. Se ia o bucata de gusa de porc si se fierbe in apa cu sare si condimente – frunza de dafin, piper si frunze de salvie. Cand e fiarta (se observa ca furculita o strapunge cu usurinta) se cresteaza deasupra si in crestaturi se unge o pasta facuta din usturoi pisat amestecat cu multa boia de ardei si cateva guri de apa. Se lasa la frigider si se poate consuma dupa cateva ore, cu paine.

12065721_10204922690531053_6390135195592931701_n

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s