Plan alimentar

Model de alimentatie: post intermitent 16/8

Particularitati:

  • carnea ca si condiment in afara de duminica
  • cel putin 1 zi de peste / saptamana
  • fara produse lactate

Structura:

Mic dejun – Zero

Pranz – paine cu zacusca sau cu salata de conopida sau cu gusa cu boia

12036767_10204899878440765_4031200305881849290_n

Cina – masa principala (supa+fel principal+salata)

Paine – facuta la masina de paine si focaccia cu rozmarin

Salate – de mai multe feluri de radicchio, de rucola

Supe – de legume cu taitei si de varza cu sorici afumati

De baut – infuzii de plante si cate 1/2 pahar de vin rosu la cina

Mese principale:

Luni – Gnocchi de dovleac (am aluatul la congelator)

Marti – Pizza + castane

Miercuri – Cartofi in coaja la cuptor cu sare si ulei de masline

Joi – Fasole verde cu sunca afumata la tigaie

Vineri – Orez cu ciuperci

Sambata – Oua fierte cu ton din conserva

Duminica – Coaste la cuptor cu cartofi cu cimbru

Organizatorice:

  • sa merg marti la cumparaturi
  • sa merg miercuri la macelarie sa iau oasele pentru caini

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s