Hamac de caini pentru protectia masinii

Mi-am invatat cainii sa calatoreasca in orice conditii. Si in portbagaj, si pe bancheta din spate, fara nazuri. Legislatia in ceea ce priveste transportul cainilor in masini nu este foarte clara in Italia, ce am retinut eu este ca, in absenta custilor de transport – si cainii mei n-au ce cauta in custi!! – cainii se pot transporta in asa fel incat sa nu ajunga la sofer.

Am tras cu ochiul si la un politist-prieten in masina sa vad cum procedeaza el cu Lily a lui si asa fac si eu. Am doua centuri speciale pentru caini si hamuri. Intr-o vreme ii transportam cu centurile si cu lese de gat dar e prea riscant, in caz de frana brusca isi pot rupe gatul. Asa ca am ramas la formula:

centura + ham + caine = happy

aproximativ happy pentru ca, atunci cand transportam lucruri in portbagaj, ele trebuie sa stea pe bancheta din spate si o umplu de par. Si o murdaresc. Ceea ce face soferul nu tocmai happy…

pana azi cand am pus mana pe o draperie veche din contingentul „mostenite de la fostii proprietari”. Inspirata de o fotografie din internet unde am gasit tiparul de cumparat (nope, thanks!) am masurat, taiat, cusut, adaugat si gaurit si am obtinut mult-doritul hamac de masina

si, dupa cum puteti sa ne cititi pe boticuri, suntem gata de pornit la drum!

Hit the road Jack!

PS Cainii mei sunt atat de pasionati de mers cu masina ca daca ar avea degetul mare opozabil sunt sigura ca si-ar pune singure centurile :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s