Plan alimentar

Model de alimentatie: post intermitent 16/8

Particularitati:

  • carnea ca si condiment in afara de duminica
  • cel putin 1 zi de peste – vineri
  • fara produse lactate

Structura:

Mic dejun – Zero

Pranz – resturi de la cina din seara precedenta sau supa si un sandwich

Cina – fel principal

2 supe/saptamana: 1) de fasole si linte, cu sorici 2) supa clara cu taitei

Paine: paine la masina de paine si paine cu pesto

Salate: de rosii cu castraveti, de rucola (productie proprie) si de ridichi (productie proprie)

Gustari: struguri, mere si pere

De baut: apa aromatizata cu menta si samburi de rodie

Feluri principale:

Luni: Paste cu peste

Marti: Mamaliga cu ceapa

Miercuri: Orez cu vinete

Joi: Paste cu pesto de rucola

10922803_10204781927932076_5297330381228081761_n

Vineri: Pure de linte cu peste la cuptor

Sambata: Gnocchi de frunze de ridichi si de morcovi, cu ulei de seminte de dovleac

Duminica: Cartofi la tigaie cu carne

Organizatorice:

  • de adus joi de la macelarie carnea si oasele pentru caini
  • vineri sa fierb la aburi cartofii pentru sambata si duminica
Anunțuri

5 gânduri despre &8222;Plan alimentar&8221;

  1. mihaela zice:

    Pe mine mă sabotează, iar am primit cadou un salam la marginile expirării, deci trebuie halit, deci iar nu gătim că Dumnezeu a inventat sandwich-urile cu salam și ardei capia și brânză, le-aș putea mânca o viață chiar și fără salam dar dacă tot e gratis și trebuie lichidat zic să îl bag în seamă :))

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s