Idee anti-risipa (citrice)

Cand am nevoie de suc de lamaie pentru vreo reteteta, coaja stoarsa o folosesc apoi pentru a da aroma apei de baut. O pun in carafa cu apa si o las sa stea cateva ore inainte s-o bem. Dupa preferinta pot adauga si bucatele de fructe sau, ca azi, o mini-bucatica de radacina de ghimbir tocata cu cutitul.

12039334_10204772505336517_8958119224681692666_n

Anunțuri

2 gânduri despre &8222;Idee anti-risipa (citrice)&8221;

  1. Mari zice:

    daca nu folosesti lamaii bio, organice, spalale cu otet inainte de a le pune in apa, asa este sigura ca ceara cu care sunt date si insecticidele sunt indepartate. Eu pun cojile de la portocale in otet, apoi strecor si folosesc acest otet cu aroma de portocale la diferite solutii de curatat.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s