Plan alimentar

Model: Post intermitent 16:8

Principiu: carnea ca si condiment 

Particularitati: fara produse lactate si fara gluten (pentru mine)

Mic dejun – zero

Paine – integrala (nu pentru mine)

Supe: crema de legume, de leguminoase amestecate + soricii stransi in frigider

11988227_10204705006009076_6674604385873013358_n – conopida + morcovi + o ceapa

Gustari: pere, struguri, smochine

De baut: apa aromatizata cu bucatele de fructe, boabe de struguri si ierburi aromatice (dupa inspiratie de moment)

Salate: de varza, de castraveti, de rosii

Feluri principale:

Luni: Lecso cu mamaliga Conopida cu mujdei

Marti: Fasole verde la tigaie cu mamaliga

Miercuri si joi: Sarmale cu (putina) carne si (multe) ciuperci (am gasit intr-un magazin foi de varza murate pentru sarmale)

Vineri: Peste cu pure de linte rosie carpaccio de dovlecel

Sambata: Paste fara gluten cu ton din conserva

Duminica: Mici si legume la gratar (initial i-am programat pentru azi dar cum ieri am fost la macelarie sa iau oasele pentru caini si am vazut aripi de pui frumoase, am schimbat putin programarea)  Aperitive, pizza, macaroane cu carnat

Pe lista de cumparaturi: ceapa, dovlecei si ardei pentru duminica

Organizatorice:

  • Marti dimineata fac cate sarmale „imi ies” si apoi le congelez pe portii
  • Joi la amiaza merg la macelarie sa iau carnea pentru caini

Va doresc o saptamana spornica si economicoasa!🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s