Plan alimentar

Model: Post intermitent 16:8

Principiu: carnea ca si condiment 

Particularitati: fara produse lactate si fara gluten

Mic dejun – zero

Paine – zero

Supe – 1. de frunze de napi cu cartofi si 2. de rosii

Gustari – struguri, smochine, mere, pere

De baut – apa aromatizata cu verbena

Salata (1/zi) – de castraveti, de rosii, de salata verde

Feluri principale:

Luni: Orez cu legume si pancetta

Marti + Miercuri: Salata orientala

Joi: Salata calda de naut cu mortadella

Vineri: Oua in sos de mustar cu cartofi natur

Sambata: Peste cu pure de linte rosie

Duminica: Mici si ardei la gratar

Pe lista de cumparaturi: peste si rosii

Aspecte organizatorice:

  • luni seara fierb ouale si cartofii pentru salata orientala, cateva oua si cativa cartofi ii las in frigider pentru mancarea de vineri
  • miercuri seara pun la inmuiat nautul
  • imi copiez meniul in agenda

4 thoughts on “Plan alimentar

  1. m-am obisnuit de ceva timp sa imi fierb fasolea/lintea/nautul/arpacasul etc. din weekend. Fac asta ca atunci am timp/liste, si pun la inmuiat 24 ore inainte, dar si pt ca in urmatoarele zile ale sapt. nu mai e nevoie sa deschid aragazul.

    Apreciază

  2. off topic: hai sa te provoc pt tine, ca pe persoanele din jurul meu care au mai mult timp decat mine nu am reusit sa le mobilizez.
    Deci, poti, te rog, sa scrii sapamanal, cate un mic articol (eventual 1-2 poze si linkuri)cu ce legume/fructe ai cules din flora spontana si cum le-ai gatit/consumat? E o perioada bogata de recoltare -ar fi trist sa nu promovam asta.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s