Plan alimentar

Model: Post intermitent 16:8

Principiu: carnea ca si condiment / 1 data pe saptamana

Particularitati: fara produse lactate

Mic dejun: Zero

Supa: de rosii, de legume

Paine: integrala cu chimin, facuta in masina de paine, piadine, grisini, creackers

Salate: de rosii, de salata verde si de ce mai primesc

De baut: apa aromatizata cu ierburi aromatice

Gustari: pere

Dulce: crema de mere cu miere

Feluri principale:

Luni: piadine cu salata, oua fierte si feliute transparente de sunca afumata

Marti: Skordalia cu salata de sfecla rosie

Miercuri: Macaroane cu somon afumat

Joi: Naut cu ton

Vineri: Orez cu ciuperci uscate

Sambata: Salata picanta de naut cu oua fierte tare

Duminica: Carne la tigaie cu Semmelknödel

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s